Volg Autobedrijf Bergsma op Twitter
  BloggerLike us on Facebook

 

TEL:0314-381660Autobedrijf Bergsma is in 1964 opgericht door Piet Bergsma, die de smederij annex fietsenwinkel en tankstation van de heer Tiernigo (voorheen Beeftink) uitbreidde met een werkplaats voor autoreparatie. Aangezien bij Piet de interesse meer lag op het gebied van auto's is daar de core-business van gemaakt, met als gevolg dat er in 1975 werd gestart met het Honda dealerschap. Was er in het begin nog een kleine showroom met 2 civic's, na een grote verbouwing werd in 1979 het bedrijf zoals het nu nog steeds is geopend. Na het overlijden van Piet is in 1992 het bedrijf door Peter Bergsma overgenomen. Peter had toen inmiddels al enige jaren werkervaring opgedaan in het autovak door in een werkplaats, automaterialenzaak en autospuiterij te hebben gewerkt.

De voorliefde voor het product Honda is ook na het beŽindigen van het dealerschap in 1997 blijven bestaan. Door ons te blijven specialiseren in dit merk kunnen wij tot op de dag van vandaag deze auto's perfect voor u onderhouden. Daarnaast kunnen wij putten uit een grote ervaring in het repareren van de al wat oudere Honda automobielen, waarbij nog niet middels een computer de technische mankementen kunnen worden achterhaald.
Met andere woorden: voor elke Honda auto bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast het merk Honda is het in een kleine plaats als Hummelo heel normaal dat er in een werkplaats ook andere merken worden onderhouden. Daardoor kunnen wij ook uw merk auto van onderhoud en reparatie voorzien. Wij beschikken daarvoor over de juiste apparatuur om het onderhoud goed te kunnen verrichten.

Er is een toenemende vraag naar gebruikte Honda-onderdelen. Wij kunnen u ook hier in een helpende hand geven door het aanbieden van gebruikte onderdelen. Deze kunnen worden gebruikt voor het repareren van uw auto. U kunt dit zelf doen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u uitvoeren. U kunt u ons bereiken via de contactpagina door een mailtje sturen met uw vraag, wij kunnen dan voor U nakijken of het wellicht toch bij ons op voorraad ligt. U kunt ons met Uw vraag ook telefonisch bereiken via TEL: 0314 381 660Disclaimer | Voorwaarden