TEL: 0314 381 660Service gerichtheid
U kunt u bij ons terecht voor directe service. Dit betekent dat u tijdens onze openingstijden zonder afspraak langs kunt komen voor het laten uitvoeren van kleine tot minder grote reparaties, zoals het vervangen van een accu, het vervangen van een kapotte lamp of ruitenwisser.

APK Keuringen
Wij kunnen uw auto APK keuren en beschikken daarvoor over de juiste apparatuur met emissiemetingen voor benzine en dieselmotoren. Tevens APK voor hybride auto's. Door op het icoontje APK Reminder te klikken kunt u aangeven dat u jaarlijks op tijd een herinneringsmail wilt ontvangen.
 

Onderhoud en reparatie van alle merken auto's met evt. vervangend vervoer
Wanneer u uw auto bij ons brengt voor onderhoud heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van vervangend vervoer tegen een kleine vergoeding. Wij beschikken ook over een automaat geschakelde auto in ons vervangend vervoer bestand.

Inbouw van diverse accessoires zoals: trekhaken, carkits, radio's, navigatiesystemen.

Montage banden
Vervangen van banden is meestal een aanzienlijke aanslag op uw portemonnee. Wij zijn ons daar terdege van bewust. Wij zoeken daarom naar de beste en financieel meest aantrekkelijke oplossing voor u. Mocht u er prijs op stellen kunnen wij u ook van te voren informeren over de kosten. Door de samenwerking met een gerenommeerde bandenspecialist kunnen wij u zonder levertijd van de meeste merken en maten banden voorzien.

Airco Service
Zolang de airco werkt, gaat alles goed. Zo denkt de trotse bezitter, die ervan uitgaat, dat het systeem onderhoudsvrij is. Tenslotte wordt in de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant nauwelijks gerept over aircocontrole. Een aanzienlijke tekortkoming, want aircosystemen kunnen op basis van hun constructie geen hermetisch gesloten systemen zijn. Een onopgemerkt, maar uiteindelijk behoorlijk koudemiddelverlies is het gevolg. Waar zich de "zwakke plekken" van een airco bevinden, wordt getoond in de onderstaande afbeelding.
 

Schade reparaties
Door de samenwerking met een Focwa-erkend autoschadeherstelbedrijf die voor alle verzekeringsmaatschappijen werkt kunnen wij prima voor u het schadeherstel regelen.

Verkoop nieuwe en gebruikte auto's
In deze moderne tijden van internet is het niet mogelijk alle auto's op voorraad te hebben die klanten zoeken. Staat de auto die u zoekt er niet bij in onze voorraad, kunt u ons dat ook laten weten en wij zoeken er een voor u. Door de jarenlange ervaring in de handel en goede relaties in de (groot-)handelskanalen kunnen wij putten uit een groot bestand. Ook nieuwe auto's behoren tot de mogelijkheden. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over fabrieksgaranties en dergelijke, want garantie zit op de auto en niet op het bedrijf.Disclaimer | Voorwaarden